Veelgestelde vragen

Wij proberen zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Mocht u toch nog een vraag hebben? Stel uw vraag dan gerust aan ons.
Aankomst- en vertrektijden voor vakantiewoningen

Weekend: aankomst op vrijdag tussen 15 en 22 uur en vertrek op zondag of maandag voor 10 uur.

Midweek: aankomst op maandag tussen 15 en 22 uur en vertrek op vrijdag voor 10 uur.

Week: aankomst tussen 15 en 22 uur en vertrek is op vrijdag voor 10 uur.

Andere aankomst- en vertrektijden: alleen in overleg.

Annulering

Wanneer u om welke reden dan ook de huurovereenkomst annuleert of tussentijds beëindigt, bent u aan ons een vergoeding verschuldigd. Voor die gevallen waarin u uw verblijf noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren, adviseren wij een annuleringsverzekering af te sluiten.

Lees meer
Arts

Voor een bezoek aan een huisarts kunt u terecht op het Huisartsencentum Maastrichterlaan 58 in Vaals (boven apotheek Prickartz). Voor spoedgevallen kunt u op werkdagen tussen 17.00 uur en 08.00 uur, in het weekend en op feestdagen (24 uur) terecht bij De Centrale Huisartsenpost van Oostelijk Zuid-Limburg (Nightcare OZL). Deze ligt op het ziekenhuisterrein van Atrium Medisch Centrum, Henri Dunantstraat 5 in Heerlen, 045 577 88 44. Nightcare OZL kan alleen bezocht worden na telefonische aanmelding. Bij de Nightcare OZL is een apotheek gevestigd met dezelfde openingstijden.

Barbecue

U kunt benodigdheden voor uw barbecue (gasgrillplaat) huren voor €7,50 per keer. U dient deze vooraf te reserveren en na gebruik weer schoon in te leveren.

Bereikbaarheid

Wij zijn zoveel mogelijk bereikbaar om u van dienst te zijn. De receptie is de ruimte tussen de parkeerplaats en de binnenplaats. Vanaf de parking is dit de middelste deur met het bordje 'Hier melden' en 'Receptie'. Druk op de bel of bel ons 06 1915 0853.

Dieren

Het betreden van het dierenverblijf en de onderste wei is voor eigen risico. De Gallowaykoe is heel vriendelijk en zal mensen uit de weg gaan maar ze weegt wel 400 kilo.

Fietsen

Fietsen stallen: voor het stallen van fietsen beschikken wij over een afsluitbare fietsenstalling. U kunt daar gratis gebruik van maken. Het is niet toegestaan om fietsen of ander rijdend materieel in uw woning te zetten.

Fietsen huren: voor informatie over fietsen en mountainbiken in Limburg en verhuur van fietsen kijkt u op Fietsen huren in Zuid-Limburg.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Huurvoorwaarden

Op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten zijn onze huurvoorwaarden en veiligheids- en gedragsregels van toepassing.

Internet (wifi)

In elke vakantiewoning is gratis draadloos internet beschikbaar. De naam is hoeverott. De toegangscode is 47977E7501. Het downloaden van films en muziek is niet toegestaan.

Mindervaliden

De vakantiewoningen 1, 5, 7 en 9 zijn toegankelijk voor mindervalide mensen met een aangepaste badkamer op de begane grond. In woning 1 en 5 overnacht u in de woonkamer. De Kamer 1 in onze Herberg (woning 9) heeft een voor mindervaliden volledig aangepaste tweepersoons slaapkamer.

Restaurant
Bekijk hier de restaurants die onze bezoekers aanraden op de Restaurantlijst.
Roken

Het is uitdrukkelijk verboden in de woningen en andere ruimtes te roken en op de bovenverdiepingen vuur te maken in welke vorm dan ook zoals het branden van kaarsen.

Rust en stilte

Hoeve Rott ligt in een stiltegebied. Dit houdt in dat u anderen geen geluidsoverlast bezorgt en tussen 22.00 uur en 08.00 uur de nachtrust van onze gasten en buren respecteert.

Wassen en drogen

U kunt in overleg gratis gebruik maken van onze wasmachine en droger vanaf 08.00 uur. De instructie hangt boven de machines. Het korte wasprogramma van 30 minuten volstaat voor 40-graden was: stand E op de wasmachine. Uw laatste was kunt u om 18.00 uur doen. Vanaf 20.00 uur is de wasruimte gesloten. U bereikt de wasruimte via de trap in de 'Brouwerij'. Op zondag wordt er niet gewassen. Op vrijdag en maandag kunt u wassen in overleg omdat we dan zelf veel was hebben vanwege aankomst en vertrek van gasten.