Arrangementen

Natuurlijk kunt u op basis van één of meerdere overnachtingen bij ons uw eigen programma samenstellen. De mogelijkheden rond Vijlen zijn enorm. Als u geen zin of tijd hebt om zelf alles te regelen, maak dan een keuze uit onze bijzondere verwenarrangementen en wij maken uw verblijf tot een onvergetelijke herinnering. Is een arrangement net niet helemaal naar uw smaak? Stem dan met ons af voor een passend alternatief. Wij dragen graag een steentje bij als het gaat om uw gemak en genot. Bij elk arrangement vindt u een overzicht van de inhoud en kosten. Bij de reservering van uw verblijf kunt u aangeven welk arrangement u bij ons op Hoeve Rott wilt reserveren. Vermeld daarbij het aantal personen en de gewenste dag of periode. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail.

Hoeve Rott heeft een viertal arrangementen klaar gezet

Zuid-Limburg wordt door velen gezien als een van de mooiste regio’s van Nederland om te wandelen. Niet voor niets behoort het Zuid-Limburgse landschap tot een van de twintig nationale landschappen van Nederland. Een gebied met een uniek karakter. Met zijn steile hellingen afgewisseld met holle wegen en plateaus, de groene heuvels verfraaid door hoogstamboomgaarden, de ongekende rust, de prachtige flora en fauna, de vakwerkboerderijen, de vele kapelletjes en kruisbeelden en de prachtige uitzichten maken Nationaal Landschap Zuid-Limburg zelfs uniek voor Nederland.

Bekijk de mogelijkheden

Zuid Limburg is een prachtig heuvelachtig gebied. U kunt prachtige fietstochten maken vanuit Hoeve Rott. Als men aan fietsen in Zuid-Limburg denkt denkt al gauw aan het beklimmen van de vele heuvels. Toch heeft het Zui-Limburgse landschap veel meer te bieden dan alleen heuvels en is het voor de recreatieve fietser de ideale fietsregio. Ontdek de prachtige uitgestrekte plateaus en de vele pittoreske dorpjes.

Bekijk de mogelijkheden

Misschien zit je veel in je hoofd en kun je de stem van je hart niet meer horen. Misschien sta je voor een keuze en weet je niet wat je moet doen. Misschien heb je behoefte aan rust, meditatie en stil zijn om weer contact met jezelf te krijgen. Misschien moet je veel van jezelf, voldoen aan verwachtingen vanuit je omgeving, zorgen voor anderen, presteren en je best doen. Misschien woon je in de drukke Randstad met veel lawaai om je heen en wil je in alle rust weer op adem komen. Wat ook de reden is; het is heerlijk om even de tijd te hebben om te ontspannen en weer helemaal bij te komen.

Bekijk de mogelijkheden

Vergaderen maar dan net even op een andere locatie. Hoeve Rott biedt in een prachtige omgeving vergaderlocaties aan. Dus niet in een drukke stad of op kantoor waar men constant gestoord kan worden. In verschillende huiselijke vergaderlocaties kan er op een informele sfeer worden vergaderd.

Bekijk de mogelijkheden